Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra PSE Parts 2017 ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og PSE Parts 2017 ApS.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, vil de følge med i leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra PSE Parts 2017 ApS side, er denne af vejledende art.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i PSE Parts 2017 ApS overgår til køber på leveringstidspunktet.

 

Reklamation

Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra PSE Parts 2017 ApS, senest næste hverdag efter, at køber har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter køber har modtaget leverancen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode, PSE Parts 2017 ApS har stillet køber i udsigt.

MX er en ekstrem sport, som udsætter både softparts og hardparts for ekstreme vilkår. Det er at forvente, at brugeren kender til brugen og vedligeholdelsen af de købte produkter. Der ydes ikke garanti på varer, hvor den generelle vedligeholdelse ikke er overholdt eller hvor skaden er sket i forbindelse med et styrt eller anden form for ulykke.
PSE Parts 2017 ApS er på ingen måde ansvarlig for eventuelle følgeskader forårsaget af slitage, nedbrud, ulykke eller lignende. Den maksimale forpligtelse er begrænset til et beløb, der ikke overstiger købsprisen for produktet.

Pris og betaling
Alle priser vist på siden er i DKK og uden moms.
Hos PSE Parts 2017 ApS kan du bestille dine varer online og betale via Dankort, eDankort, Kreditkort, kredit eller bankoverførsel.
Ved betaling med kreditkort bliver beløbet først hævet fra din konto, når ordren er blevet sendt fra vores lager.
 
Forfaldne fakturaer
I tilfælde af forfaldne fakturaer bliver eventuelle nye ordrer tilbageholdt, indtil de manglende betalinger er blevet gjort.
 
Levering og transport
Levering af varer fra PSE Parts 2017 ApS anses for sket, når køber har modtaget varen. Alle varer bliver sendt med enten GLS, PostNord eller UPS.
For ordrer der har opnået fri fragt, bliver ordren sendt med hvilken som helst speditør valgt af PSE Parts 2017 ApS - uanset valg af speditør ved ordreafgivelse.
 
Leveringstid
Leveringstiden i Danmark er normalt 1-3 dage. For resten af Europa er det 3-10 dage, og for lande uden for Europa 14-21 dage.
Leveringstiderne er kun vejledende, og PSE Parts 2017 ApS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.
 
Deadlines
Følgende deadlines skal overholdes for bedst muligt at sikre afsendelse samme dag som bestilt:
PostNord eller GLS skal være modtaget senest kl. 15.30
UPS skal være modtaget seneste kl. 14.30
Efter weekender og helligdage kan antallet af ordrer have inflydelse på vores mulighed for at sende ordrer samme dag, som de er bestilt - så jo før du sender din ordre, jo bedre.
 
Levering til anden adresse
Hvis leveringsadressen er en anden end den, der er tilknyttet kontoen, vil ordren blive tillagt fragt uanset størrelsen på ordren. Fragtfri levering gælder ikke i dette tilfælde.

Hvis ordren er sendt til en pakkeshop/pakkeboks og ikke bliver afhentet i tide, hvorefter pakken returneres til PSE Parts 2017 ApS - vil køberen blive pålagt at dække udgifterne for ikke afhentet pakke.

 

Persondatapolitik

PSE Parts 2017 ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, Kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Evt. leveringsadresse, hvis den er en anden end faktureringsadressen
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til det valgte fragtfirma med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos PSE Parts 2017 ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Eventuelle kreditkortoplysninger opbevares af Worldline.

 

Dataansvarlige for PSE Parts 2017 ApS er Jan Grøndal.

 

Som registreret hos PSE Parts 2017 ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse i den forbindelse sendes til: jan@pse-parts.com.

 

Annullering

Ordrer kan kun annulleres ved telefonisk kontakt eller via email til info@pse-parts.com. Ved annullering via email, skal annulleringen bekræftes af PSE Parts 2017 ApS, før den er gyldig.


Returneringspolitik

Som udgangspunkt accepterer PSE Parts 2017 ApS ikke returnering af varer. Dette kan kun ske ifølge aftale med PSE Parts 2017 ApS.

Varen skal returneres i original uskadt emballage.

Varen pakkes forsvarligt ind og køber skal selv betale returforsendelsen af varen.

Returnerede varer krediteres med 80% af købsprisen til at dække håndtering.

For varer, der specifikt sælges med mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret.

 

Forbehold

Visse dele som sælges hos PSE Parts 2017 ApS er kun beregnet til kørsel på lukket bane. Disse dele må ikke benyttes på offentlig vej. Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer.


 
PSE Parts 2017 ApS
Brolæggervej 8
6710 Esbjerg V
Danmark
Phone: (45) 9858 5822